Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 4 september 2021

Capelle niet langs Zwaluwen: 0-0

In een teleurstellende wedstrijd slaagden beide ploegen er niet om het talrijke publiek te vermaken en
werd het einde met een 0-0 stand bereikt.
 
In de eerste helft was Ada Veiga Lopes de eerste die op het doel schoot, maar hij hield er slechts een corner aan over. In de 14e minuut de eerste aanval van Capelle, waarbij Olaf van der Sande hoog over en naast schoot. In de 20e minuut het eerste echt gevaarlijk moment voor de thuisclub. Een voorzet van Marlon Slabbekoorn werd door Joshua Kassels onder de lat gekopt, maar keeper Boy de Jong tikte de bal over de lat. Zwaluwen was fel in de duels en daardoor kwam Capelle niet tot een goede opbouw. In het eerste half uur waren er nog pogingen van Joshua Kassels en Shayrun Curiel, maar beide schoten gingen over het doel. In de 35e minuut een hachelijk moment in de zestien bij Capelle. Ada Veiga valt over het been van Sander Fischer. Het leek op een penalty, maar scheidsrechter Fijke Hoogendijk wuifde de protesten weg. Nog één spannend moment in de eerste helft. Een vrije trap van Eric Jansen belandt tegen de onderkant van de lat, maar daar bleef het bij.

GEPUBLICEERD OP:
vrijdag 3 september 2021

Live competitie- en bekervoetbal dit weekend

Afgelopen zaterdag won vv Capelle de eerste competitiewedstrijd, nu wacht zaterdag om 14.30 het eerste thuisduel tegen Zwaluwen.
Voor vv Nieuwerkerk en Cvv Zwervers begint de bekercompetitie.

GEPUBLICEERD OP:
woensdag 25 augustus 2021

Julian Agatowski (VV Capelle) stopt met voetballen

V.V. Capelle speler Julian Agatowski is per direct gestopt met zijn actieve voetbalcarrière. De 28-jarige middenvelder heeft aangegeven dat hij te weinig plezier haalt uit zijn huidige voetballoopbaan. De komende tijd gaat hij zich vooral bezig houden met zijn privéleven en andere activiteiten buiten het voetbal om.