Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 5 september 2020

Knokpartij bij Capelle, Nieuwerkerk heeft een makkelijke middag

Zaterdagmiddag speelden Capelle en Nieuwerkerk tegen respectievelijk Achilles Veen en Toofan. Bij Achilles Veen - Capelle leek het lange tijd een spannende wedstrijd te worden, maar na twee snelle tegendoelpunten en een rode kaart in het begin van de tweede helft leek het een gelopen wedstrijd voor de Capellenaren. In de laatste tien minuten zette Capelle nog een comeback in.  Dit mocht niet baten en Achilles Veen won met 4-3.

GEPUBLICEERD OP:
dinsdag 1 september 2020

SVS speler getroffen door Corona - update 2-9: Nog 2 spelers besmet!

Update 2-9:  Nadat eerder bekend werd dat een speler van SVS Corona had opgelopen, is er nu bekend geworden dat er nog 2 spelers besmet zijn. Daarnaast zijn nog niet alle testresultaten van andere spelers bekend. Daarom heeft SVS het eerste en tweede team verboden om te trainen en op de club te komen.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 29 augustus 2020

Regioclubs komen knallend uit de coronabreak

v.v. Nieuwerkerk, v.v. Capelle en CKC traden zaterdagmiddag voor het eerst in lange tijd weer aan voor een wedstrijd in competitieverband. Alle drie de clubs wonnen hun wedstrijden. Bij Capelle en CKC ging dit zelfs met een ruim verschil in doelpunten. Nieuwerkerk had meer moeite met tegenstander Maasdijk.