KCC presenteert nieuwe trainer

  • zondag 6 januari 2013
  • Redactie

Het bestuur en de technische commissie van korfbalvereniging KCC/Delta Logistiek zijn zeer verheugd om Jan Bongers te presenteren als de nieuwe trainer/coach voor volgend seizoen van KCC/Delta Logistiek. Jan is een gerenommeerde trainer/coach en is in het verleden bij diverse verenigingen zeer succesvol geweest.

Jan heeft de afgelopen jaren samen met Arthur Carolus het eerste van HKV/Eibernest onder zijn hoede gehad. Met deze ploeg stonden ze het afgelopen seizoen in de kruisfinale van de hoofdklasse en zijn zij gepromoveerd naar de Ereklasse op het veld. De samenwerking tussen beide heren is zo goed bevallen dat beide heren komend seizoen het eerste van KCC/Delta Logistiek zullen leiden.

De keuze voor Jan Bongers en Arthur Carolus volgt op het nieuwe technische beleid binnen KCC/Delta Logistiek waarbij talenten vanuit de jeugd de kans krijgen zich te ontwikkelen om het hoogst haalbare te bereiken in de regio. KCC/Delta Logistiek blijft het hoogst haalbare na streven en rekent erop dat dit met de komst van Jan Bongers en Arthur Carolus haalbaar is.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 januari 2013