Zwervers speelt gelijk in tumultueuze wedstijd

  • zondag 5 februari 2023
  • Kasper Luchtmeijer

Zwervers ontving SHO op eigen sportpark, beide ploegen hadden 17 punten behaald in de eerste klasse C.

In de eerste helft speelde Zwervers slordig en dat resulteerde als snel in een 0-2 achterstand met de rust.

De tweede helft was de helft van Zwervers er volgde diverse kansen waaronder een omhaal van Ayrton Verlaan, deze miste helaas het doel, het werd 1-2 door Cherreau Chobin, er volgde een fase waarin de gemoederen nogal verhit werden na een smerige overtreding van SHO speler Kevin Angel Queijo mocht deze van het goed leidende neutrale trio met rood vertrekken.

Het was een geweldige pegel van O'Neal Maatsen die de 2-2 op de borden bracht, in de slotfase waren de rapen gaar er volgde veel opstootjes op het veld, waarin Zwervers invaller Hassan ook nog een rode kaart kreeg. In de wedstrijd raakte Zwervers weer twee verdedigers kwijt met blessures Raoul Pinas en Giovanni Soares Boaventura, tel daarbij de blessures van Jason Postema en Roelf Breukhoven op , het wordt dus puzzelen voor trainer van Hemert .

Volgende week speelt Zwervers uit bij hekensluiter De Zwerver.

Opstelling Zwervers: Yordi Godijn: Niels Ambtman, Mike Groeneveld, Raoul Pinas (Hassan),Gianni Santos Boaventura (Appie Kaba): Levron Raphael, Jorginho Pietersz, O'Neal Maatsen: Cherreau Chobin, Ayrton Verlaan (Kelvin Okojie), Marlon Oranje (Melivai Krolis)
De goede leiding was in handen van Maarten Streef (Gouda), Enrico de Wolf (Rotterdam) en Jack Leider (Almere)

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 5 februari 2023