CVV Zwervers wint van De Zwerver

  • zondag 2 oktober 2022
  • Kasper Luchtmeijer

Voor de eerste thuiswedstrijd in de zaterdag eerste klasse kwam het Kinderdijkse De Zwerver op bezoek op sportpark Couwenhoek.

De gasten begonnen iets beter aan de wedstrijd, de eerste kans was dan ook voor spits Glenn Weijts, die zij schot op de paal zag belanden, de rust werd bereikt met een 0-0 stand.

Na de pauze werd de ploeg van trainer Rody van Hemert sterker er werden een aantal goede aanvallen op0 de kunstgrasmat gezet, het was O'Neal Maatsen die vanaf elf meter mocht aanleggen , hij benutte dit buitenkansje prima door doelman Siggy Schutte te verschalken.

Zwervers moest daarna met tien man verder omdat de prima arbiter Louis Duarte een rode kaart gaf aan de Capelse verdediger Mike Groeneveld.
De Zwervers profiteerde niet van de numerieke meerderheid, sterker nog Zwervers ging nog meer de aanval opzoeken, wat resulteerde in de 2-0 van Mohamed Belali

Opstelling CVV Zwervers: Yordi Godijn; Raoul Pinas, Jason Postema, Mike Groeneveld, Giovanni Santos Boaventura (Appie Kaba); Kelvin Okojie, Jorginho Pietersz (Joey Grundeler), O'Neal Maatsen; Swendly Albertus, Melivai Krolis (Ayrton Verlaan), Chereau Chobin (Mohamed Belali)

Volgende zaterdag komt koploper Brielle op bezoek , aanvang 15:00 uur

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 2 oktober 2022