Dinsdag: CKC, DCV en Nieuwerkerk winnen, SVS en Groeneweg verliezen.

  • woensdag 11 mei 2022
  • Eelco de Bruin

Dinsdagavond werd er in de verschillende klassen gevoetbald door onze regioclubs. Met wisselend succes, zo verloor Groeneweg en is CKC door de winst zo goed als zeker de kampioen in de 4e klasse!

Koploper CKC ging op bezoek bij de nr 11 SVO en won na een 0-3 voorsprong uiteindelijk met 1-4 in Zoetermeer.
Achtervolger Groeneweg speelde de lastige uitwedstrijd tegen de nr 4 Hillegersberg. Groeneweg kwam 1-0 achter en zag na een 2-2 tussenstand de wedstrijd alsnog verloren gaan: 3-2. Door deze resultaten heeft CKC nu een voorsprong van 5 punten op Groeneweg. Met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt CKC de titel voor het grijpen te hebben.

In de 2e klasse speelde DCV een moeizame wedstrijd tegen laagvlieger Charlois. Groen zette DCV vrij snel op 1-0, maar een grote zege werd het niet. Uiteindelijk won DCV met 2-0 en achterhaalde het koploper Hellevoetsluis. Die ploeg heeft echter wel 1 wedstrijd minder gespeeld.

In diezelfde 2e klasse zit SVS in een slechte reeks. Ook nu werd er geen positief resultaat geboekt. Tegen mede middenmoter Pelikaan werd er met 2-1 verloren.

Nieuwerkerk speelde in de 3e klasse tegen hekkensluiter BZC. De koploper walste met 10-0 over het arme BZC heen. Stefan van der Vlegel wist er maar liefst 5 te scoren! Achtervolgers SSS en LMO wonnen moeizaam, waardoor het gat tussen Nieuwerkerk en SSS 6 punten blijft , met nog 4 wedstrijden te gaan gaat Nieuwerkerk zich opmaken voor het kampioenschap.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 11 mei 2022
Geen andere berichten van 2022-05-11 gevonden.