KCC wint van GG en blijft in Korfbal League!

  • zondag 3 april 2022
  • Eelco de Bruin

In de laatste speelronde van de Korfbal League ging KCC op bezoek bij Groen Geel. Een rechtstreeks duel om directe handhaving in de Korfbal League.

KCC had de beste papieren en mocht zelfs verliezen met 1 doelpunt verschil. Daarnaast had KCC 4 wedstrijden op rij gewonnen en ging dus vol vertrouwen de laatste wedstrijd in.

Groen Geel scoorde de 1-0 en dat was gelijk de laatste keer dat Groen Geel op voorsprong stond. KCC pakt snel al een 1-4 voorsprong en hield de gehele wedstrijd de voorspong vast. In de 2e helft kwam Groen Geel een aantal keer op 2 doelpunten verschil, maar KCC wist steeds weer direct tegen te scoren. Niet voor het eerst dit seizoen was Bo Oppe topscorer, 9 treffers wist Oppe te maken. Mandy Biesbroek speelde haar laatste Korfbal League wedstrijd voor KCC, zij stopt na dit seizoen.

Uiteindelijk wist KCC met 19-23 te winnen, 5 overwinningen op rij en rechtstreekse handhaving in de Korfbal League tot gevolg. Een knappe prestatie van KCC en de trainers Wassink en Diepenhorst.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 3 april 2022