Zwervers stoot Capelle uit de districtsbeker!

  • woensdag 13 oktober 2021
  • Eelco de Bruin

Dinsdagavond stond een mooie stadsderby op het programma in de KNVB districtsbeker: Cvv Zwervers - vv Capelle.

Op een gezellig druk sportpark Couwenhoek trad Zwervers aan op volle oorlogssterkte terwijl Capelle met liefst 6 invallers het veld betrad.
In de 1e helft gebeurde er weinig bijzonders, Capelle had wat meer balbezit maar wist eigenlijk amper wat te creëren tegen een fel spelend Zwervers.

Na de pauze ontbrande de wedstrijd in de eerste 10 minuten! Zwervers bracht vanaf de rechterkant een vrije trap voor de goal, Capelle wist niet goed weg te werken en de bal kwam op de rand 16 voor de voeten van Maatsen en hij schoot de bal hard achter Capelle keeper Almeida: 1-0.

Paar minuten later verwerkt keeper Almeida een schot niet goed en bokst de bal precies voor de voeten van Swendly Albertus die simpel de 2-0 kan scoren. Zwervers op rozen en hard op weg naar een stunt dus! Capelle brengt dan nog wel de spitsen Van der Sande en Kassels maar het wedstrijdbeeld veranderd amper en Zwervers blijft eigenlijk zeer eenvoudig op de been.

Na een slotfase waarin eigenlijk weinig meer gebeurt wordt er bij een 2-0 stand afgefloten en kan Zwervers een feestje vieren op het veld!

Terechte overwinning voor een fel en sterk spelend Zwervers wat de slappe instelling van Capelle hard afstraft.

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 13 oktober 2021