Casper Haanappel versterkt VCN Heren 1

  • woensdag 26 mei 2021
  • Sjoerd de Graaff

Voor komend seizoen heeft ComputerPlan VCN Heren 1 Casper Haanappel aan de selectie toegevoegd als spelverdeler. Via oud beach-partner Tom Feldkamp, momenteel midden van ComputerPlan VCN Heren 1, is Haanappel benaderd.

Haanappel heeft de afgelopen 6 jaar zijn prioriteit gelegd bij het beachvolleybal, maar de gedrevenheid, het talent en het teamgevoel binnen de selectie en staf liet hem zijn prioriteiten heroverwegen. Hij heeft dan ook gekozen om vol voor het zaalseizoen te gaan en het hoogst haalbare voor het team uit het zaalvolleybal te halen.

Casper over zijn stap naar ComputerPlan VCN Heren 1: "Ik vind het belangijker om in een leuk team te spelen waar ik een klik mee heb. Tijdens mijn jaren als beachvolleyballer is gebleken dat met de juiste chemie in een team, je vaak zelfs verder komt dan in een team waar alleen maar individuele goede spelers in zitten. De gedrevenheid, het talent en het teamgevoel binnen de selectie en staf heeft mij ertoe gezet om nog eens goed na te denken over mijn prioriteiten."

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 26 mei 2021