Wassink en Diepenhorst nieuwe trainers KCC

  • vrijdag 19 februari 2021
  • Eelco de Bruin

Een week na het bekendmaken van het vertrek van Wip en Van der Steen heeft KCC de nieuwe trainer/coaches gepresenteerd:  Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst.

Beide heren waren bij KCC jarenlang vaste waarden in de hoofdmacht.  Als trainers  wisten ze verschillende jeugdteams naar kampioenschappen te leiden en hadden ze het 2e team van KCC onder hun hoede.

Op de website van KCC reageren Wassink en Diepenhorst: “KCC zet de laatste jaren in op ontwikkeling van talenten in combinatie met het op hoog niveau presteren. Dit hebben wij ook hoog in het vaandel staan en we willen aan die ambitie daarom graag bijdragen door deze talentvolle selectie een volgende stap in dit proces te laten maken. KCC moet één van de toonaangevende verenigingen zijn waar ambitieuze korfballers zich kunnen onderscheiden. In het verleden hebben wij succesvol mogen samenwerken als trainers van onder andere de A1 en het 2de dus dat voelt direct vertrouwd en zeer prettig. Dat we nu trainers mogen zijn van het 1ste team bij je eigen club maakt het extra bijzonder.”, aldus Wilrik en Robin.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 19 februari 2021
Geen andere berichten van 2021-02-19 gevonden.