KNVB maakt indeling Hoofdklasse A bekend

  • woensdag 1 juli 2020
  • Kasper Luchtmeijer

De KNVB heeft de indeling van de Hoofdklasse A voor het seizoen 2020-2021 bekendgemaakt.

VV Capelle speelt, net als afgelopen seizoen, in de Hoofdklasse A (zaterdag). De indeling van de competitie is na het vroegtijdig stopzetten nagenoeg gelijk gebleven.  Twee nieuwe clubs zullen gedurende het seizoen hun opwachting maken op Sportpark 't Slot. VV Scherpenzeel en SV Poortugaal, beiden vorig jaar uitkomend in de Eerste Klasse Zaterdag, zijn gepromoveerd. 

Sportlust '46 is gepromoveerd naar de Derde Divisie nadat de KNVB alsnog besloot om de koplopers uit de Hoofdklasse te laten promoveren. Ten tijde van het stopzetten stond de Woerdense club bovenaan de ranglijst, één punt boven DHSC. AZSV is ook uit de competitie verdwenen, maar blijft actief in de Hoofdklasse: de club uit Aalten komt uit in de Hoofdklasse B.

VV Capelle speelt in aantrede naar het nieuwe seizoen vijf oefenwedstrijden in augustus. De Capellenaren gaan eerst op bezoek bij Heinenoord (8 augustus) en Excelsior Maassluis (15 augustus). Daarna volgen thuiswedstrijden tegen Jong Excelsior (18 augustus) en RV & AV Sparta (22 augustus). De oefencampagne wordt op 29 augustus afgesloten met een wedstrijd tegen streekgenoot DCV. 

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 1 juli 2020