DCV haalt verdediger bij XerxesDZB, De Reuver blijft

  • dinsdag 12 mei 2020
  • Philip van Es

DCV heeft zich voor het nieuwe seizoen versterkt met Stefan Dams. De 23-jarige verdediger maakt de overstap van zaterdag eersteklasser XerxesDZB. 

Dams stapte in 2016 over vanuit de jeugdopleiding van Excelsior naar v.v. Capelle, waar hij 24 wedstrijden speelde. Na drie seizoenen op sportpark 't Slot sloot Dams zich aan bij de zaterdagtak van XerxesDZB.

Trainer Wout Ooms is in zijn nopjes met het aantrekken van de jonge verdediger. "Ik ben blij met de komst van Stefan Dams. Met deze selectie kunnen we een gooi naar de bovenste plaatsen doen." 

Vijfde versterking
Met Dams is de vijfde versterking van de selectie van trainer Wout Ooms. Eerder werd al bekend dat doelman Bart de Keijzer en middenvelder Wesley Valk samen met Ooms overstappen van SVS naar DCV. Ricardo Lelieveld en spits Luuk Kraaijeveld maken de overstap vanaf v.v. Capelle naar DCV.

De Reuver blijft
Daarbij komt nog meer heugelijk nieuws vanaf sportpark Waalplantsoen, want Carlo de Reuver blijft bij DCV  De Reuver begint daarmee aan zijn derde seizoen bij DCV. In de afgelopen twee seizoenen bij DCV maakte de voormalig profvoetballer van Excelsior en Helmond Sport 21 treffers. In beide seizoenen werd de aanvaller clubtopscorer.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 12 mei 2020