Eef Oskam (CVV Zwervers) plotseling overleden

  • maandag 23 maart 2020
  • Kasper Luchtmeijer

Maandag 23 maart kreeg CVV Zwervers het niet te bevatten bericht binnen dat Eef Oskam in de nacht van 22 op 23 maart is overleden.

Eef was meer dan 30 jaar lid van CVV Zwervers en heeft heel veel tijd en energie in de club gestoken.
Jarenlang in de rol van secretaris. Ook heeft hij jarenlang de ledenadministratie op een zeer bekwame en gedetailleerde manier inhoud gegeven. De laatste jaren vormde Eef een zeer belangrijk onderdeel van de Terrein & Onderhoudsploeg waar hij op werkdagen elke ochtend zeer vroeg met zijn werkzaamheden begon.

Eef was een prettig en onderhoudend mens, trouw supporter van heren-1 en was bijna altijd op de club te vinden als er iets (gezelligs) te doen was. Een clubman zoals ze er helaas niet zoveel meer zijn tegenwoordig. Het is werkelijk bizar dat, nadat we eerder dit jaar afscheid moesten nemen van Leo van Soest, we nu ook zonder Eef verder moeten. Een jaar dat in het teken zou moeten staan van ons 90 jarig jubileum verliest door het overlijden van Eef nu volledig zijn glans.

Daar komt nog bij dat in deze bijzondere Coronavirus-tijd het afscheid van een dierbare ook niet zal gaan zoals we dat met elkaar gewend zijn. Dat maakt het allemaal nog moeilijker om te accepten

Gerelateerde artikelen:
Geen gerelateerde berichten gevonden.
Meer nieuws van 23 maart 2020