Blijf in beweging in de Sportieve Herfst

  • maandag 9 september 2019
  • Sjoerd de Graaff

Wist je dat begin oktober de “Week tegen de eenzaamheid” centraal staatin heel Nederland? 

In deze week kan je er lekker op uit en is het leuk om iemand mee te nemen. Kom van 1 oktober t/m 4 oktober lekker fietsen en neem iemand gezellig mee. Sportief Capelle organiseert namelijk de Fiets4Daagse in Capelle aan den IJssel, in samenwerking met de Fietsersbond Capelle. Halverwege de tocht drinken we een kopje koffie/thee en iedere dag sluiten we af met een lekkere lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Naast fietsen zijn er ook andere activiteiten waaraan je deel kunt nemen, bijvoorbeeld Dynamic Tennissen (een combinatie van tafeltennis, tennis en badminton); combineer een conditietraining met sport en spelactiviteiten bij een les van SportVrienden Capelle; raak in balans met een les Yoga en/of Yin Yoga; bevorder je kracht / leningheid en coördinatie met ademhaling bij de les Pilates; of dans je fit tijdens de les Zumba.

Bij de activiteiten zijn de meeste deelnemers 60+, maar iedereen mag meedoen. De lessen worden aangepast naar ieders mogelijkheden.
Wilt u meer informatie of wilt u opgeven voor de activiteiten, neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787, of kijk op www.sportiefcapelle.nl

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 september 2019