Combineer deze winter bewegen met gezelligheid en lekker eten!

  • donderdag 6 december 2018
  • Redactie

Met het nieuwe jaar voor de boeg, staat er ook weer een leuk nieuw programma voor de Sportieve Winter klaar! De Sportieve Jaargetijden staan altijd voor bewegen en gezelligheid, omdat iedere activiteit afgesloten wordt met een kopje koffie of thee. Maar wat deze Winter extra leuk en vooral ook lekker maakt, is dat er verschillende activiteiten met een afsluitende lunch gepland staan.

Beide wandelingen in januari worden afgesloten met een heerlijke lunch, welke klaargemaakt wordt door De Zellingen in de wijk Oostgaarde. Deelnemers zijn één keer op bezoek bij de Zellingen aan de Beemsterhoek en één keer bij De Baronie. Daar wordt iedereen gastvrij ontvangen en getrakteerd op de lekkere lunch. De fietstocht in februari wordt afgesloten met lekkere broodjes in sporthal de Lijster.

De andere activiteiten sluiten uiteraard ook af met een kopje koffie of thee. Zo kunt u onder andere meedoen met Keep Fit 55+ bij Noes Fiolet Studio’s, dit is een speciale les opgebouwd uit spierversterkende oefeningen en ene programma ter bevordering van de elasticiteit. U kunt meedoen met Yoga (Gewoon Yoga) in Buurthuis de Wel. Houdt u van tafeltennis, dan kunt u bij de enige officiële tafeltennisvereniging (PITT ’75) in Capelle langs om de fijne kneepjes van de sport te leren. Of sluit al dansend aan bij bewegen en swingen op muziek met Groovy Moves in sporthal de Lijster.

Sportief Capelle zorgt ervoor dat alle activiteiten worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Uit ervaring is gebleken dat de meeste deelnemers 55+ zijn, maar bent u jonger of (veel) ouder, dan bent u uiteraard ook van harte welkom.

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten?! Het programma van de Sportieve Winter staat op de website www.sportiefcapelle.nl U kunt ook altijd naar Sportief Capelle bellen (010 – 258 87 87) als u meer vragen heeft.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 december 2018
Geen andere berichten van 2018-12-06 gevonden.