Wijksporter van de maand

  • woensdag 15 november 2017
  • Redactie

Tijdens de gratis wijksportactiviteiten van Sportief Capelle kunnen kinderen de titel ‘Wijksporter van de maand’ krijgen. Een deelnemer die zich bijvoorbeeld goed gedraagt, goed omgaat met de andere kinderen, inzet toont tijdens de lessen kan deze titel winnen. De sportbuurtwerkers kiezen hier elk maand een nieuwe persoon voor uit.

Deze maand gaat de titel naar Duha El Sabagh. Ze komt al 2 jaar elke donderdag naar de wijksport in Oostgaarde. Duha zit op de Ontdekrijk in groep 6 en is 9 jaar. Ze komt naar Sportief Capelle omdat ze het erg leuk vindt en ze ook sportief is. De vraag wat ze het leukste vindt bij de wijksport kan ze niet beantwoorden, want ze roept enthousiast “ik vind alles leuk”!
Duha heeft op boksen gezeten bij Noes Fiolet en zou nu graag op voetbal willen, want dat vindt ze toch wel de allerleukste sport. Duha is het enige meisje dat altijd komt, dus ze zou het leuk vinden als er meer sportieve meiden mee komen doen op de donderdagmiddag.

De wijksporter van de maand wint een sporttas met inhoud, en mag een gastles naar keuze uitkiezen voor tijdens de les.
Ben je tussen de 8 en 13 jaar en lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de wijksport? Kijk op www.sportiefcapelle.nl wanneer Sportief Capelle er in jouw wijk is!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 15 november 2017