Doe mee met Dynamic Tennis

  • woensdag 9 augustus 2017
  • Redactie

De eerdere proeflessen Dynamic Tennis zorgden voor veel enthousiasme bij de deelnemers en inmiddels wordt er vanuit Sportief Capelle ook een wekelijkse Dynamic Tennis activiteit georganiseerd.

Eén van de deelnemers legt uit wat Dynamic Tennis volgens hem precies is: "Een mix tussen tennis, badminton en tafeltennis. Je speelt met een licht raket op een badminton veld volgens de regels van het tafeltennissen met een zachte bal." Enthousiast wordt het gesprek door de andere deelnemers aangevuld: "Dynamic Tennis heeft een leuk spelelement. De bal gaat langzamer, je maakt snel vorderingen en je bent daardoor snel aan elkaar gewaagd." "Iedereen kan meedoen!" wordt er snel aan toegevoegd, "Ik heb snel last van een tennisarm, maar bij Dynamic Tennis is het raket zo licht dat ik nergens last van heb."

De koffiekopjes raken leeg, maar iedereen blijft zitten om zoveel mogelijk te vertellen. "Dynamic Tennis kan altijd doorgaan. Of je nou met zijn tweeën, vijven of twaalven bent." Maar ook aan uitdagingen is er geen gebrek: "Je kan de bal zo hard en zacht slaan als je wilt. Het laten spinnen en kappen van de bal zorgt ook voor lachwekkende momenten". "Ik wil altijd punten scoren, maar ik hoef niet te winnen. Het gaat om het plezier. Daarbij is het laagdrempelig en bouw je snel conditie op."

"Er is sprake van een ongedwongen sfeer, dus als je een keer niet kan is dat niet erg. Nieuwe deelnemers worden gelijk opgenomen in de groep waardoor er altijd een hechte groep zal zijn", aldus een enthousiaste deelnemer. We zouden het leuk vinden als er meer mensen een balletje komen slaan."

Kom ook een balletje slaan op donderdag van 10.00 - 11.00 uur of van 13:30 - 14:30 uur in Sporthal Oostgaarde. Meld u aan om gratis een keer mee te doen door een e-mail te sturen aan info@sportiefcapelle.nl

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 9 augustus 2017