VCN Heren 1 speelt weer een vijfsetter!

  • maandag 6 februari 2017
  • Redactie

Afgelopen zaterdag speelde VCN Heren 1 in eigen huis tegen Sliedrecht Sport Heren 2, de nummer vijf van de eerste divisie. Vorige week wonnen de mannen nog met 0-4, maar deze week vonden ze het weer tijd voor een welbekende vijfsetter!

Ook deze wedstrijd werd goed gestart door Laudame Financials/VCN Heren 1. Door een de goede variatie aan het net werd het de mannen van Sliedrecht lastig gemaakt. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25-17. De tweede set waren de teams aardig aan elkaar gewaagd en er werd hard gevochten voor elk punt. Dit weer was het Sliedrecht die de set won met 23-25.

De mannen van VCN kregen geen grip op het spel van Sliedrecht Sport Heren 2 en hadden moeite om te scoren. Met name door een sterke service aan de kant van Sliedrecht werd het VCN Heren 1 lastig gemaakt, ook de derde set ging verloren met 16-25.

Maar dit is niet de eerste keer dat Laudame Financials/VCN Heren 1 met 1-2 achterstaat, dus uiteraard werd er weer hard teruggevochten. Door het inbrengen van een aantal wissels wisten ze de draad weer op te pakken, want de vierde set werd weer gewonnen met 25-19. Voor de 10e keer dit seizoen word er een vijfsetter gespeeld door Laudame Financials/VCN Heren 1! Dit was de 8e keer dat de vijfsetter werd gewonnen (15-11).

Weer een 3-2 overwinnen voor Laudame Financials/VCN Heren 1! Volgende week spelen ze om 17.30uur In Utrecht tegen VV Utrecht Heren 1!

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 februari 2017