VCN Dames 1 haakt weer aan voor kampioenschap!

  • maandag 6 februari 2017
  • Redactie

Afgelopen zaterdag stond er een spannende wedstrijd op het programma voor VCN Dames 1. Om nog te strijden voor het kampioenschap, was het de taak om deze wedstrijd te gaan winnen!

De afgelopen twee weken is er hard getraind voor de wedstrijd tegen de koploper Spaarnestad Dames1 in de eerste divisie. Meteen in de eerste set werd de toon al gezet door Gabberted.com/VCN Dames 1, er werd een goede servicedruk geleverd en raken ballen geslagen. De eerste set werd gewonen met 25-19.

De tweede set was het Spaarnestad die veel verdedigde en aan het net te sterk was voor de dames van VCN. Aan het einde van de set was het Tess Bekkering die er nog een moeilijke service wist in te brengen, maar het gat was te groot, uiteindelijk werd de set verloren met 23-25.

Gabberted.com/VCN Dames 1 liet zich gelukkig niet van het veld slaan en pakte de draad al snel weer op, de derde set werd namelijk gewonnen met 25-12. De vierde set was het nog wel even spannend, maar ook die werd uiteindelijk gewonnen met 25-22.

Een mooie 3-1 overwinning zorgt ervoor dat de top 3 in de eerste divisie nog heel spannend gaat worden. Volgende week speelt Gabberted.com/VCN Dames 1 om 19.00 uur in Stramproy tegen Stravoc Dames 1.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 februari 2017