Leef je uit bij het Sport & Fun Dorp

  • donderdag 6 oktober 2016
  • Redactie

De Herfstvakantie komt er alweer bijna aan. Op zoek naar een leuk uitstapje met de kinderen? Sportief Capelle organiseert het Sport & Fun Dorp en Sport & Fun Dorp mini!

Sport & Fun Dorp 20 oktober
Op donderdag 20 oktober toveren we sporthal De Lijster om tot een heus speelparadijs. Van 10.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen tot en met 14 jaar zich uitleven op de springkussens, dansplaten en andere sportieve onderdelen tijdens het Sport & Fun Dorp. Even bijkomen van al dat rennen en springen? Dat kan. Op deze dag is er ook een speciale lego hoek! Tussendoor kun je ook knutselen met de IJsselkids of spelen met en je laten schminken door Berend Botje. Toegang voor dit sport- en speelfestijn bedraagt 4,-.

Sport & Fun Dorp mini 19 oktober
Na het succes van de vorige editie komt ook Sport & Fun Dorp mini weer terug. Woensdagochtend 19 oktober zijn wij er speciaal voor kinderen tot en met 6 jaar. Met een groot klim- & klauterparcours en leuke springkussens kunnen deze mini-kids zich helemaal uitleven in sporthal De Lijster van 10.00 12.00 uur. De kosten voor deze gezellige ochtend bedragen 3 euro.

Volwassenen en kinderen tot 2 jaar hebben bij beide Sport & Fun Dorpen gratis toegang. Pinnen is niet mogelijk. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.sportiefcapelle.nl.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 oktober 2016