Wijksporter van de maand September

  • donderdag 6 oktober 2016
  • Redactie

Wallid Sawaja is wijksporter van de maand september geworden. Wallid was al langer in de race voor de titel, maar wist deze steeds net niet te behalen. Hij heeft de titel verdiend, omdat hij naast een goede sporter ook een hele vriendelijke en sportieve sporter is!

Wallid komt al 4 jaar naar de wijksport activiteiten van Sportief Capelle in Oostgaarde. Hij woont zijn hele leven al bij de Purmerhoek, zit op basisschool de Octopus in groep 8 en voetbalt bij de Zwervers. Hij vindt alle activiteiten van Sportief Capelle leuk om te doen. Vooral de themaweek Electodance, die altijd in december plaatsvindt is zijn favoriet.

In zijn vrije tijd voetbalt Wallid vaak op de Cruyff Court, maar ook computeren is een grote hobby van hem.Af en toe even bijkomen van alle sportieve activiteiten!

Wallid wint niet alleen de titel ‘wijksporter van de maand’, maar ook de Sportief Capelle sporttas met leuke gadgets erin. Zoals een kortingsbon in voor een verjaardagsfeestje bij Sportief Capelle.

Wil jij ook Wijksporter van de maand worden? Kom dan naar de wijksport activiteiten van Sportief Capelle. Kijk op www.sportiefcapelle.nl voor meer informatie.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 6 oktober 2016