Presentatieavond Heren-selectie CVV Zwervers

  • vrijdag 19 augustus 2016
  • Redactie

Op vrijdagavond 2 september zal de heren-1 selectie van CVV Zwervers voor het komende seizoen worden gepresenteerd. Trainers en spelers worden voorgesteld en natuurlijk zullen de nieuwe spelers wat nadrukkelijker worden geïntroduceerd.

Tevens zullen trainers naar hun verwachtingen voor het komend seizoen worden gevraagd. Ook zal een toelichting worden gegeven op de samenwerking met Spieren voor Spieren waarvan het logo de komende 2 jaar op het shirt van de heren-selectie zal staan en zal ook het voetbalplaatjes initiatief niet ontbreken op deze avond.

Het programma wordt geleid door Kasper Luchtmeijer (Radio Capelle en tevens speaker bij de thuiswedstrijden van CVV Zwervers).
Toeschouwers, sponsors, pers en alle andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

De presentatie start om 21 uur en zal tot circa 22:30 duren. Voorafgaand aan deze presentatie zal de heren-selectie nog een training op het hoofdveld afwerken. Die training duurt van 19:30 tot 20:30. Na de douche begint om 21 uur de luchtige presentatieavond. Maar wie er eerder wil zijn en de training ook wil bekijken is natuurlijk van harte welkom.

Gerelateerde artikelen:
Meer nieuws van 19 augustus 2016