Sportnieuws uit Capelle aan den IJssel

Ga voor een compleet overzicht van al het sportnieuws naar de website van IJssel-sport

GEPUBLICEERD OP:
zondag 26 mei 2024

Topscorersklassement 2023-2024

Clint Broer (Moordrecht) was al uitgespeeld, maar hij werd niet meer bedreigd met 30 doelpunten: hij de topscorer van de regio. Tweede in de eindstand is Albert Obert (CKC) die 24 keer scoorde. Derde is Rick Sleeuwenhoek (Groeneweg) met 21 doelpunten. De top twaalf ziet er als volgt uit:

GEPUBLICEERD OP:
zondag 26 mei 2024

Clean sheets klassement 2023-2024

Op de laatste speeldag wisten nog vier keepers hun doel schoon te houden, waaronder de winnaar  Bart de Keijzer (DCV). Op de tweede plaats vinden de doelman van kampioen Groeneweg, Jerremy Dierckx. Ook Devin van Opstal (Zwervers) en Perry Heijser (CKC) voegen op de slotdag een clean sheet toe. 

GEPUBLICEERD OP:
zondag 26 mei 2024

CVV Zwervers handhaaft zich in tweede klasse

De voetballers van CVV Zwervers zijn ook volgend seizoen actief in de tweede klasse. De Capellenaren moesten zelf winnen en waren afhankelijk van het resultaat bij concurrent Rijsoord. De beslissing in Capelle viel vlak voor tijd: 2-0.

GEPUBLICEERD OP:
zaterdag 25 mei 2024

Capelle sluit seizoen teleurstellend af

Capelle had aan een overwinning genoeg gehad om de periodetitel te bemachtigen, omdat Westlandia verloor. Helaas werd bij LRC met 2-0 verloren. Daarmee ging het seizoen als een nachtkaars uit.