Uit de kast

Alles kan, en alles mag!

Uit de Kast is iedere eerste en derde zaterdag om 12:00 op Radio Capelle en Stadsomroep Schiedam! Dezelfde avond is het programma om 18:00 bij Omroep Zuidplas en Lokale Omroep Krimpen te beluisteren.

In 'Uit de Kast' komt een scala aan onderwerpen op het gebied van seksuele diversiteit voorbij. Het doel van 'Uit de kast' is het bespreekbaar maken van diversiteit en om dit op een luchtige en begrijpelijke manier te vertellen.

Het programma neemt je mee op een kleurrijk maar vaak nog onbekend pad, aan de hand van interviews en reportages met o.a. activisten, kunstenaars en professionals uit de LHBTIQ+ gemeenschap (lesbisch, homo, biseksueel, transgender, intersekse, queer, etc.).

Ook komen actuele, spannende en maatschappelijk relevante onderwerpen voorbij, zoals bijvoorbeeld meerouderschap, homoseksualiteit en sport, BDSM, maar ook het trots vieren van jouw liefde! In een verhelderende column van Frans Heemskerk, óf een gastcolumnist, wordt het onderwerp van de maand nogmaals op poëtische wijze doorgenomen. In de uitgaansagenda hoor je elke maand wat er in Rotterdam en omgeving te doen is.

Na afloop van de uitzending is er ook elke 1e zaterdag van de maand de Regenboogsalon in het Isala Theater om 15.00. 'Uit de kast' en de Regenboogsalon zijn een initiatief van Noes Fiolet, ontstaan tijdens de periode waarin Capelle een Regenboogstad was.

Voor meer informatie of vragen, zie de Facebookpagina van het programma 'Uit de kast':
facebook.com/UitdeKast.RadioCapelle of mail naar uitdekast@radiocapelle.nl

Nieuwsberichten

30-03-2017:   April 2017: Betaalde seks: het laatste taboe?
31-03-2016:   April: Seks een zonde?!
02-10-2015:   Oktober: Jongeren en seksualiteit
01-08-2015:   Augustus: Iedereen is gelijk
29-06-2015:   Juli: Transgender, de T van LHBT
30-05-2015:   Juni: Jodendom en homoseksualiteit
04-11-2013:   Poetin versus Homo’s,..is het echt zo erg?