Sagu Manta / Molukse uurtje

Collega's gezocht
Beste luisteraar,

Sagu Manta is op zoek naar versterking!!

Sagu Manta is een Moluks Radioprogramma, waarin nieuws, actualiteiten en muziek vanuit de Molukse samenleving komt of vanuit de Molukken. Dus een Molukse achtergrond is wel een pré.

Heb jij altijd al radio willen maken? Of wil je die ervaring opdoen als presentator of technicus? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Als presentator praat je het programma aan elkaar, lees je nieuwsberichten voor, kondig je muziek aan en af en interview je onze gasten in de studio of telefonisch. Dit is een globaal beeld van de werkzaamheden.

Wil je liever achter de mengtafel schuiven? Dat kan ook! Hier zorg je voor muziek (lagu-lagu), houd je de tijd in de gaten mbt eindtijd van het uur en zul je bij telefonische interviews de mensen bellen. Je kijkt voor nieuwe muziek, om de database daarmee te vergroten. En je hebt enige kennis van Adobe Audition voor eventuele montages van uitzendingen, is niet een pré!

Dus lijkt het je wat om als presentator of als techniek ons team te komen versterken?? Mail ons dan naar sagumanta@gmail.com.