Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 1 november
woensdag 1 november 2017
Op woensdag 1 november tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding,
koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

De tweewekelijkse column van Nandita Doelam, die dit keer gaat over “het nieuwe pesten”.

Communicatieadviseur Joachim Kost van de Gemeente Capelle ad IJssel komt naar onze studio om te vertellen over de zoektocht van onze Gemeente naar een nieuwe Stadsperformer.

Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef weer een prachtig gedicht en draagt het zelf voor, dit maal over “jaloezie”.

Van 31 oktober t/m 2 november vindt de Pensioen3daagse plaats! Olaf Simonse van “Wijzer in Geldzaken” vertelt ons, waarom
het noodzakelijk is dat deze dagen worden georganiseerd.

Thea Koolmees is lid van het koor “Vocal Group Jade” uit Krimpen ad IJssel. Dit koor behoort tot de topkoren van ons land en is één van de deelnemers aan het Balk TOPfestival 2017, dat op
4 november a.s. in de Doelen Rotterdam wordt georganiseerd. Thea vertelt ons meer over het Koor en het Balk TOPfestival.

Elke maand vertelt Milou Buteijn van De Graaf & Cornelissen en DG Theater ons meer over een Theatervoorstelling bij ons in de regio, dit keer over “My Fair Lady”.

Zangeres Nathaly Masclé maakt ooit haar debuut in “De Vuist” bij Willem Duys. Zij heeft nu een nieuwe single “Weg terug naar jou” van haar album “Driven by the Wind”. Een gesprek met haar.

Centrale artiest van deze week is Gerard van Maasakkers.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???
Wilt u reageren op onze uitzending(en)???
Laat het ons weten!!!
Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl