Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 27 september
woensdag 27 september 2017
Op woensdag 27 september tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor onder meer :

Joke Colijn van Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard praat ons iedere maand met een actueel onderwerp bij over moeder natuur.

Huisarts Peter Aalstein maakt deel uit van het Bestuur van Hospice IJsselOever in Capelle ad IJssel. Een interview over het Hospice.

Column “een goed woordje” door Dora Hoekstra, dit maal over “Zij en Wij”.

Van 2 t/m 8 oktober a.s. is het de Week van de Opvoeding met dit keer als thema “buiten de lijntjes”. Een gesprek met Frouke Sondeijker van het Nederlands Jeugdinstituut.

Anja de Reuver van Dierenkliniek Capelle vertelt ons in de rubriek “Huisdier en Arts” dit keer meer over een hond die muizengif heeft gegeten.

Op de 1e dag van de Kinderboekenweek is het “Kinderzwerfboekdag”. Wijpraten hierover met Annemarie Schouten, manager Kinderzwerfboek.

Dichter Patrick Rietveld schreef weer een fraai gedicht, dit keer over “Malle Babbe” en hij draagt het zelf voor.

Rob van Wijk, directeur van Theater De Stoep in Spijkenisse vertelt o.a. welke voorstellingen u dit seizoen daar kunt verwachten.

Centrale artiest van deze week is De Dijk.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma??? Wilt u reageren
op onze uitzending(en)??? Laat het ons weten!!! Ons emailadres
is hitlandmagazine@radiocapelle.nl