Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 26 juli
dinsdag 25 juli 2017
Op woensdag 26 juli tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor onder meer :

Rubriek "Boekie Wonderland", waarin Ivo Kuijf van de Bibliotheek Rotterdam het boek "Nooit meer te druk” van Tony Crabbe bespreekt.

Het gedicht van de week geschreven en voorgedragen door Patrick Rietveld “Sonnet voor M”

Francis van Thiel van VVV Utrecht gaat ons vertellen over zomeractiviteiten in Utrecht.

De tweewekelijkse column van Nandita Doelam gaat ditmaal over “het werkwoord naaien toegelicht”.

Joke Colijn van de Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard praat ons maandelijks bij over wat er in de Krimpenerwaard groeit en bloeit.

Bridgeclub Schollevaar bestaat binnenkort 35 jaar en wil graag iedereen aan het “bridgen” krijgen. Binnenkort starten er weer nieuwe cursussen! Een gesprek met voorzitter Frans van der Hilst.

Het Zomercarnaval vindt a.s. vrijdag en zaterdag in Rotterdam plaats, met als hoogtepunt op zaterdag de Streetparade, waarbij uiteraard ook Queen Geneitha Russell aanwezig is. Een interview met haar.

Wim van Es, conservator van het Belasting & Douane Museum in Rotterdam, vertelt ons waarom u daar eens op bezoek moet!

Centrale artiest van deze week is Bløf

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma??? Wilt u reageren op onze uitzending(en)??? Laat het ons weten!!! Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl