Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 3 mei
dinsdag 2 mei 2017
Op woensdag 3 mei tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Op 4 mei is het Nationale Dodenherdenking. Ook in Madurodam wordt hierbij stilgestaan. Wij praten hierover met Dorien Korsten van Madurodam.

Dierenkliniek Capelle. Dierenarts Vanessa Levi aan het woord in de rubriek "Huisdier en Arts" over "de plaskater".

In het hart van Rotterdam vindt van 3 t/m 7 mei het "Circusstad Festival" plaats. Wat u hier allemaal kunt verwachten, daarover gaan wij met Maaike van Langen van het Festival in gesprek.

Patrick Rietveld schreef en draagt het gedicht "Dodenherdenking" voor.

Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties vertelt ons iedere 1e woensdag van de maand iets meer over de inhoud van een theatervoorstelling, dit keer over "Vuile Huichelaar"

Waar staat de Stichting OOPOEH voor? Meike Zwaan van OOPOEH kan ons hierover meer vertellen.

Zondag 7 mei a.s. houdt Golfclub Hitland haar jaarlijkse Open Dag. Wat u er deze dag allemaal kunt verwachten, daar weet Jolanda Serné van de Golfclub het fijne van!

Op vrijdag 5 mei, Bevrijdingsdag, geeft orkest "Musical Souvenir" s'avonds een Bevrijdingsconcert in de Pauluskerk te Capelle aan den IJssel. Mieke Stout-Visser van "Musical Souvenir" gaat ons meer vertellen, over wat u deze avond kunt verwachten.

Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties vertelt ons iedere maand iets meer over een voorstelling die in de omgeving van Capelle aan den IJssel op de planken staat, dit keer over "Vive la France".

De Centrale Artiesten van deze week zijn : Gladys Night & The Pips.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???

Laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl