Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 26 april
dinsdag 25 april 2017
Op woensdag 26 april tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De Belgische zangeres Dana Winner maakt op dit moment een concerttour langs de Nederlandse Theaters genaamd "Uit bewondering". Onder andere over deze tour een gesprek met haar.

Dierenkliniek Capelle. Assistente Anja de Reuver aan het woord in de rubriek "Huisdier en Arts" over "Sproeien door de kat".

Stichting Make-A-Wish. Een gesprek met Marjolein Vuik over wat deze Stichting allemaal doet.

Patrick Rietveld schreef en draagt voor het gedicht "Koningsdag".

Iedere maand praten wij met Joke Colijn van de Natuur- en Vogelwerkgroe Krimpenerwaard over hoe het met alles "wat groeit en bloeit" in de Krimpenerwaard is gesteld.

"Een goed woordje door", column van Dora Hoekstra. Deze week gaat de column over "Koningsdag".

Demy de Groot komt uit Capelle aan den IJssel is DJ en Zanger. Begin deze maand verscheen zijn nieuwe single "Stop" waarmee hij Nederland hoopt te veroveren! Hij komt naar onze studio voor een interview!

Het Maritiem Museum Rotterdam is op dit moment o.a. gastheer voor de Familietentoonstelling "Expeditie Knappe Koppen". Wat de tentoonstelling inhoudt daarover gaan wij met Elisabeth Oosterling in gesprek.

Tussen de interviews heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest van deze week Paul Weller.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???

Laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl