Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 19 april
dinsdag 18 april 2017
Op woensdag 19 april tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Over ruim een week, 27 april is het Koningsdag. Aan de vooravond van deze Nationale Feestdag is de Nacht van Oranje in Ahoy Rotterdam een jaarlijkse traditie. Christ Jan van Dongen van Ahoy vertelt ons er meer over.

Assistente Anja de Reuver van Dierenkliniek Capelle geeft in "Huisdier en Arts" antwoord op een door een luisteraar gestelde vraag n.a.v. het vorige week behandelde item over myxomatose.

Volleybalvereniging VCN uit Capelle / Nieuwerkerk. Arjan Smilde, bestuurslid van de Volleybalvereniging vertelt over het wel en wee van deze vereniging en waar zij o.a. in Capelle en Nieuwerkerk is gevestigd.

Patrick Rietveld schreef het gedicht "Pesten" en Edith Lenderink draagt het voor.

Ruud Sterk voorzitter van de Natuurvrienden Capelle a/d IJssel. Hij praat ons regelmatig bij over de Capelse Natuur en andere nieuwtjes op dat gebied.

Ze zijn weer te koop asperges! Watertandend kijken we er altijd weer naar uit! Aan de telefoon Anneloes Meelkop van het Nederlands Asperge Centrum.

Productie Maatschappij Blue Circle, producent van TV programma's zoals "Boer zoekt vrouw" en "Heel Holland Bakt". Marco van Os, Casting en communicatie Manager van Blue Circle vertelt ons wat er bij die programma's allemaal komt kijken voordat het een kijkcijferhit is en heeft misschien wel nieuws over een fonkelnieuw programma!

De rubriek "Gezond en Wel" van het IJsselland Ziekenhuis. Dit keer behandelt verpleegkundige Annemijn van der Hammen het onderwerp "Darmkanker".

Tussen de interviews heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest van deze week De Kik.

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl