Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 12 april
dinsdag 11 april 2017
Op woensdag 12 april tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Onze maandelijkse bijpraatcessie met Arie Warnars over alles op het gebied wat wandelen aangaat in de rubriek "Wandelen met Arie".

Assistente Anja de Reuver van Dierenkliniek Capelle vertelt ons in de wekelijkse rubriek "Huisdier en Arts" over Myxomathose.

Stichting Tileng. Deze Stichting steunt projecten op het eiland Java in Indonesië. Dit maal praten wij over het onderwerp studiebeurs met de penningmeester van de Stichting de heer Cees van der Jagt.

Patrick Rietveld, die het gedicht "Ouders van een gehandicapt kind" schreef en dat wordt voorgedragen door Edith Lenderink.

Welke kerkdiensten kunt u eigenlijk tijdens de Paasdagen in Capelle a/d IJssel bijwonen? Ds. Dora Hoekstra vertelt ons er meer over.

Actrice Astrid van Eck van het Utrechts Toneel. Zij komt ons vertellen over de voorstelling "Hedda Gabler".

"Koken met Passie" met Erwin de Visser, chefkok van Restaurant "De Dames op het Leefgoed de Olifant". Hij geeft ons een kijkje in de keuken bij de bereiding van Eclairs, ook wel soezen genaamd.

De tweewekelijkse column van Dora Hoekstra "Een goed woordje door", waarin zij dit keer haar licht laat schijnen over "Theeleuten".

Tussen de interviews heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest van deze week The Housemartins.

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres hitlandmagazine@radiocapelle.nl