Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 5 april
dinsdag 4 april 2017
Op woensdag 5 april tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

In de Museumweek (van 3 t/m 9 april) aandacht voor het Zilvermuseum in Schoonhoven. Wij praten over het Museum en waarom u daar een bezoekje aan moet brengen met Chantal Lening, coördinator Zilvermuseum.

De zevende editie van The Passion wordt op donderdag 13 april gehouden in Leeuwarden. Reinder van Dijk, eindredacteur bij KRO-NCRV komt ons er meer over vertellen.

Dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle vertelt ons in de wekelijkse rubriek "Huisdier en Arts" alles over loopsheid bij de hond.

In Hitland werd afgelopen vrijdag 31 maart jl. de buurt-moestuin geopend. Wethouder Josien van Cappelle die mede de opening van de buurt-moestuin verrichtte, komt ons er meer over vertellen.

Patrick Rietveld schreef het gedicht "April Love" en draagt het voor.

Vanaf februari dit jaar is in de theaters te zien de Musical Adèle , Conny en Jasperina - de grote drie -. Over de Musical praten wij met Milou Buteijn van Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment.

Een gesprek met Wethouder Dick van Sluis over het "Slim OV Idee" 2017! Wat is de gedachte hierachter?

Jeugdtheaterschool Hofplein Capelle heeft 8 april a.s. Open Dag. Een gesprek met Lisanne Wisgerhof van het Jeugdtheater Hofplein.

Er is een gloednieuwe theatershow "We remember Elvis Presley" die in de theaters te zien is. Milou Buteijn van Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment komt ons er meer over vertellen!

Tussen de interviews heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest van deze week John Travolta.

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl