Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 22 maart
dinsdag 21 maart 2017
Op woensdag 22 maart tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard geeft ons een update van zaken waarmee zij op dit moment bezig zijn, zoals samenwerking met andere natuurorganisaties, zaken die zij willen gaan realiseren en een fotowedstrijd. We praten hierover met Joke Colyn van de Natuur- en Vogelwerkgroep.

In onze rubriek Huisdier en Arts vertelt dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle dit keer over krolsheid bij de kat.

Run for KiKa is een evenement voor KiKa (kinderkanker). Over dit evenement dat alweer voor de 7e keer in Rotterdam wordt georganiseerd, praten we Selma Maroufi van de Organisatie Run for KiKa.

Het gedicht van Patrick Rietveld gaat dit maal over "Country en Western"

"Wandelen met Daan" (Bartels) in Amsterdam. Tijdens de wandeltocht waarin een bekende Nederlander centraal staat, vertelt Daan over zijn passies de stad Amsterdam en bijzondere optredens en gebeurtenissen omtrent de persoon waaraan de wandeling is opgedragen.

Sportief Capelle is betrokken bij vele sportevenementen in Capelle. Lian Witteveen van Sportief Capelle weet hier alles van en gaat ons meer vertellen over hun activiteiten.

Van 22 t/m 25 juni 2017 wordt het 69ste CHIO Rotterdam gehouden in het Kralingse Bos in Rotterdam. Algemeen directeur Jan de Mooij van dit paardensportevenement blikt met ons vooruit over dit niet uit Rotterdam weg te denken evenement.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiesten van deze week Kees Van Kooten en Wim De Bie.

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!

Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl