Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 15 maart
dinsdag 14 maart 2017
Op woensdag 15 maart tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Vorige week is het 1e kievitsei in onze provincie gevonden! Marleen van der Lee van "De Groene Motor" komt er ons meer over vertellen!

In onze rubriek Huisdier en Arts vertelt Dierenkliniek Capelle ons over het wel en wee van onze huisdieren, dit keer met als onderwerp overgewicht.

Seniorweb biedt ouderen de mogelijkheid om "bij te blijven" op het gebied van nieuwe ontwikkelingen van computer, labtop en tablets. Wij praten hierover met Saskia Hamminga-Roest van Seniorweb.

Het toneelstuk "De meisjes van de kapsalon" gaat over drie jonge vrouwen op zoek naar succes. De drie meisjes zijn totaal verschillend van elkaar, maar hebben een ding gemeen het werk in de kapsalon! Acteur Karim El Guennouni vertelt ons meer over deze voorstelling.

Een gesprek met historicus en schrijver Han van der Horst over zijn nieuwste boek "Bruid aan de Maas". Afgelopen zaterdag werd het boek in Rotterdam gepresenteerd.

Dora Hoekstra gaat het in haar column "Een goed woordje door" hebben over "Gebak en Brood"

Caroline Dietzel vertelt ons in de rubriek "Gezond en Wel" van het IJsselland Ziekenhuis meer over de Open Dag op 8 april a.s. van het Geboortecentrum IJsselland.

Het gedicht van Patrick Rietveld gaat deze week over Theater Carre.

Giro 555 heeft onze financiële hulp weer keihard nodig, dit keer om de hongersnood in Zuid Soedan en buurlanden te bestrijden. Eva Barneveld van "Giro 555" vertelt ons er meer over.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Simone White

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres
"hitlandmagazine@radiocapelle.nl