Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 8 maart
woensdag 8 maart 2017
Op woensdag 8 maart tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een
nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Joris Linssen & Caramba spelen de voorstelling "Serenade" in de theaters. Een show vol ontroerende verhalen en liedjes. Joris vertelt ons er tijdens de uitzending meer over.

Scoutinggroep Johan van der Veecken bestaat dit jaar 50 jaar en dat willen ze ons laten weten ook!!! Aanstaande zaterdag 11 maart wordt er door hen in het Schollebos een vossejacht voor de scoutinggroep georganiseerd. Caroline Bruggeman van de scouting gaat er ons meer over vertellen.

In onze rubriek Huisdier en Arts vertelt dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle dit keer over schildklierproblemen bij de hond (hyperthyreoïdie).

Wethouder Josien van Cappelle komt ons meer vertellen over de Mantelzorgpas voor Capelse Mantelzorgers.

Het gedicht van Patrick Rietveld gaat over "effe wachten.... pizza" Nederlands bekendste komiek André van Duin.

Op 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. We hebben een gesprek met Dieny Scheffer, voormalig voorzitter van het Landelijk Bureau van de Nederlandse Vrouwen Raad.

In onze maandelijkse rubriek "Wandelen met Arie" praat Arie Warnars ons bij over zaken die met de wandelsport te maken hebben. Benieuwd waar hij het dit keer over zal gaan hebben .........!!!

Erwin de Visser van restaurant De Dames op Leefgoed De Olifant in Zuidplas heeft weer een heerlijk recept voor ons in petto!!! Ditmaal gaat hij voor ons "Gravad Lax" (begraven zalm) bereiden.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze centrale artiest Charles Aznavour!

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres hitlandmagazine@radiocapelle.nl