Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 1 maart
dinsdag 28 februari 2017
Op woensdag 1 maart tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Hans Somers viert op zondag 5 maart zijn 35 jarig artiestenjubileum in het Maashaventheater, te Rotterdam met zijn jubileumconcert genaamd "Typisch Jij". Speciale gasten zijn Frank Ferrari en Corrie van Gorp. Wij zijn nieuwsgierig hoe de voorbereidingen voor het concert lopen en bellen met Hans!

In Capelle aan den IJssel wordt binnenkort een nieuwe Brasserie geopend! Een bijzondere Brasserie, genaamd "Brasserie Het Proefwerk". Waarom deze naam is gekozen ??? Willem Schoof, docent IJsselcollege Afdeling Horeca - Toerisme te Capelle aan den IJssel gaat u hierover meer vertellen.

In onze rubriek Huisdier en Arts van Dierenkliniek Capelle vertelt dierenarts Vanessa Levi ons dit keer meer over dementie bij hond of kat.

De opera Madame Butterfly toert deze maand langs diverse theaters in Nederland. Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties vertelt ons meer over deze opera en waarom u een zakdoek bij de hand moet houden ...

Patrick Rietveld's pennenvrucht in dichtvorm gaat dit keer over carnaval.

Houdt u van natuur, maar moet een wandeltocht door het Hollands Landschap u niet TE lang duren?
Ga dan eens een keer rennend door het Hollands Landschap met de StadsBoswachter van Natuurmonumenten, Maurice Kruk. Meer weten hierover??? Luister dan naar het interview met hem!

Abafazi is terug in de Nederlandse theaters met een muzikaal kleurrijke show over muziek en cultuur van Zuid-Afrika. Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties weet hier alles over!

In haar column "Een goed woordje door" door Dora Hoekstra, heeft Dora het dit keer over "1 maart".

Op 15 maart gaan wij na 4 jaar weer met z'n allen naar de stembus voor de 2e kamerverkiezingen. Wie krijgt uw stem??? Wij praten hierover met Eddy Habben Jansen, Directeur ProDemos over de Stemwijzer voor de 2e kamer Verkiezingen.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Michel Sardou!

Geef uw mening over ons programma Hitland Magazine!!!
Heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres hitlandmagazine@radiocapelle.nl