Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 22 februari
dinsdag 21 februari 2017
Op woensdag 22 februari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard is een regionale vereniging die zich bezighoudt met de wilde flora en fauna en landschapselementen in de Krimpenerwaard. Hierover een gesprek Joke Colyn van de Natuur- en Vogelwerkgroep.

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika; sterke, indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. Op dit moment is er ook een TV Commercial ter ondersteuning van het Fonds. Een gesprek met Frits Strietman, directeur van deze Stichting.

In onze rubriek Huisdier en Arts vertelt dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle ons dit keer meer over schildklierproblemen (hyperthyreoïdie) bij de kat.

Kinderkeuken Rotterdam verzorgt kooklessen, feestjes en workshops voor kinderen vanaf 4 jaar. De kids gaan daar aan de slag met uitdagende gerechtjes. Mirjam Buijs gaat er ons in deze uitzending meer over vertellen.

Patrick Rietveld heeft weer een prachtig gedicht geschreven. Het gaat over "De Kromme" oftewel een van Nederlands grootste voetballers aller tijden Willem van Hanegem.

Wie kent niet het begrip "Kiloknallers??? Wakker D!er zet zich in voor de dieren in de vee-industrie. Doel wat zij nastreven is een samenleving waarin de dieren uit de veehouderij met respect worden behandeld. Anne Hilhorst van Wakker D!er gaat ons er meer vertellen.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Nielson!

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl