Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 15 februari
dinsdag 14 februari 2017
Op woensdag 15 februari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Een pikketanusie gaat er altijd in! Maar waar wordt jenever gedestilleerd? Het zou zo maar een quizvraag kunnen zijn! Julia van Weijen van het Nationaal Jenevermuseum in Schiedam vertelt ons er meer over.

Op veler verzoek is de rubriek "Koken met Passie" weer terug van (heel even) weggeweest, en hoe!!! Erwin de Visser van restaurant De Dames op Leefgoed De Olifant in Zuidplas heeft weer een heerlijk gerecht voor u in petto, te weten "Bruschetta met bospaddenstoelen".

Dora Hoekstra stelt iedere 2 weken in haar column "Een goed woordje door" een door haar gekozen onderwerp aan de orde, deze week over "Lachen maar".

De muzikanten van "Tigre Blanco" treden op in een tot nachtclub omgetoverd theater genaamd "het Tijgersnest". Zanger/gitarist Quintijn Lohman vertelt ons meer over wat u in deze muziektheatervoorstelling. allemaal kunt verwachten.

Dierenkliniek Capelle, dierenarts Vanessa Levi, aan het woord in de rubriek "Huisdier en Arts" dit keer over "Conjunctivitis" (ontsteking van het oogbindvlies).

Dichter Patrick Rietveld schrijft wekelijks een gedicht, dit keer over de voormalige dichter des Vaderlands "Gerrit Komrij".

De maandelijkse rubriek "Wandelen met Arie" waarin Arie Warnars weer met ons de paden op en de lanen in wil! Een gesprek!

In "Gezond en Wel" vraagt het IJsselland Ziekenhuis regelmatig onze aandacht voor medische zaken, die een ieder kunnen aangaan. Dit keer is het onderwerp "ongewenst urineverlies".
Continentie-verpleegkundige/urotherapeut Suzan Benci weet hier alles van. Een interview!

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiesten de The Moody Blues.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres "hitlandmagazine@radiocapelle.nl