Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 8 februari
dinsdag 7 februari 2017
Op woensdag 8 februari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, dit keer een met als thema "Valentijnsdag". Valentijnsdag loopt als een rode draad door onze uitzending heen. Bijna alle onderwerpen in het programma hebben daar betrekking op.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Op Valentijnsdag is het misschien leuk je partner te verrassen met een mooi boeket bloemen of misschien wel met een prachtige plant! Kees Zwinkels geeft ons tips en vertelt over de laatste trends op Valentijnsgebied.

Een gesprek met Ruth Jacott, theaterdiva. Capelse Ruth en haar live-band treden op dit moment op in de theaters met haar nieuwste show "Ruth"! Wat u allemaal in de show kunt verwachten, daar kan zij ons zeker meer over vertellen!

Wie lust er geen chocolade? En wat kun je je partner het beste geven met Valentijnsdag??? Als u hiervan geen chocolade kunt maken, dan helpt Coenraad Robbertsen u wel uit de brand met ..... chocola! Een interview!

Dierenkliniek Capelle, dierenarts Vanessa Levi, praat ons bij over FORL (cariës bij katten) in onze wekelijkse rubriek "Huisdier en Arts".

Op Valentijnsdag wordt Capelle alweer voor het 6e jaar op rij met Valentijnsdag omgetoverd tot Capelle Love City. Benieuwd wat er dit jaar allemaal weer staat te gebeuren! Wethouder Ans Hartnagel gaat het ons allemaal vertellen!

Dichter Patrick Rietveld schrijft wekelijks een gedicht, dit keer voor Valentijnsdag, hoe kan het anders gaan dan over de "liefde"!

Marieke Eelman is zangeres en songwriter. Als groot fan zong zij wel eens eerder samen met haar band een paar nummers van Earth & Fire. Nederland werd enthousiast en nu toert zij met de theaterconcertvoorstelling "Invitation to the sound of Jerney Kaagman and Earth & Fire" door het land! Een gesprek met haar.

Popkoor Ojee uit Rotterdam-Ommoord zingt graag popnummers uit de jaren '60 t/m '80. Het Popkoor bestaat dit jaar 25 jaar! Op 11 en 12 februari geven zij in Rotterdam in theater "t Kapelletje" een drietal liefdesconcerten. Peter Ruysbroek en Nicole Goud van Popkoor Ojee komen naar onze studio om er meer over te vertellen.

Valentijnsdag en de liefde van je leven gevonden? En waar kun je hem / haar dan het beste mee verrassen? Marieke van der Heijden van Greetz geeft tips.

Ook deze week is er weer een zanger, zangeres of groep die "artiest van deze week" is en dat is deze week niemand minder dan Olivia Newton John

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres hitlandmagazine@radiocapelle.nl