Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 1 februari
dinsdag 31 januari 2017
Op woensdag 1 februari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De Maastunnel in Rotterdam bestaat binnenkort 75 jaar! Reden voor Henk van der Maas om over de jarige een boek te schrijven genaamd "Onder de tunnel door". In onze studio een gesprek met hem over dit boek.

Wim Kerkhof is een van de muzikanten van de "Amazing Stroopwafels". Zij schreven en zongen vele bekende liedjes over Rotterdam zoals "Oude Maasweg" en "Maastunnel". Een gesprek met hem.

Een gesprek met wethouder Ans Hartnagel, "Amazing Stroopwafel" Wim Kerkhof en auteur Henk van der Maas over de jarige Maastunnel, waar het gaat over herinneringen, leuke wetenswaardigheden, feitjes en wat verder ter tafel komt over het item wat deze keer als een rode draad door de uitzending heenloopt.

Dora Hoekstra stelt iedere 14 dagen in haar column "Een goed woordje door" een door haar zelf gekozen onderwerp aan de orde, deze week over "Koers houden".

Dierenkliniek Capelle aan het wekelijkse woord in hun rubriek "Huisdier en Arts". Anja de Reuver vertelt dit keer over "poetsen van het gebit" van onze huisdieren.

Theatergrootheid Hans Liberg is weer aan het toeren door Nederland met zijn voorstelling "Trálálálá voor iederéén!!!". Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties geeft ons een kijkje in de keuken van deze voorstelling.

Dichter Patrick Rietveld schrijft wekelijks een gedicht, dit keer op ons verzoek over "De Maastunnel".

Binnenkort in de Nederlandse theaters te zien "The Simon & Garfunkel story. Milou Buteijn van Dommelgraaf Theaterproducties vertelt ons meer over deze bijzondere voorstelling.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Stevie Wonder.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres Hitlandmagazine@radiocapelle.nl