Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 25 januari
dinsdag 24 januari 2017
Op woensdag 25 januari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De Maastunnel in Rotterdam bestaat 75 jaar! In de Kunsthal Rotterdam is er vanwege dit jubileum een expositie over de Maastunnel. Over wat er allemaal over de Maastunnel in de Kunsthal te zien en beleven is, een gesprek met samenstelster van de expositie Eva van Diggelen.

Aankomend weekend is het weer zover, de Nationale Tuinvogeltellingdagen 2017. U kunt hieraan meehelpen, zodat wij in Capelle een beter beeld krijgen bij de vogels die in onze omgeving fladderen of vliegen. Wilt u hier meer over weten ??? Luister dan naar het gesprek met Chris van der Heijden van de Vogelbescherming Nederland.

De Natuur- en Vogelwerkgroep Krimpenerwaard is een regionale vereniging die zich bezighoudt met de wilde flora en fauna en landschapselementen in de Krimpenerwaard. Hierover een gesprek Joke Colyn van de Natuur- en Vogelwerkgroep.

Yakanuko is een theatervoorstelling met o.a. acteur Curt Fontin die op dit moment door Nederland toert! Curt Fontin is tevens schrijver van het boek Yakanuko, wat aan de voorstelling ten grondslag ligt. Hij is bij ons in de uitzending te gast.

Zanger en songwriter Alex Roeka treedt op dit moment met zijn band op in de theaters met zijn voorstelling "Voort". Over deze voorstelling een gesprek met hem.

Dierenkliniek Capelle aan het woord in de rubriek "Huisdier en Arts". Dierenarts Vanessa Levi vertelt ons dit keer meer over de gebitsreiniging van onze huisdieren.

Dichter Patrick Rietveld schrijf wekelijks een gedicht over een onderwerp dat hem tot de verbeelding spreekt. Dit keer gaat het over Vader.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Ben Cramer.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u van ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres hitlandmagazine@radiocapelle.nl