Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 18 januari
dinsdag 17 januari 2017
Op woensdag 18 januari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Een interview met de Eduard Hoogenboom over Kerkbalans, de gezamenlijke jaarlijkse collecte-actie van de drie kerkgenootschappen van Nederland deze maand, dit jaar met als thema "mijn kerk verbindt".

Anja de Reuver van Dierenkliniek Capelle in de rubriek Huisdier en Arts, waarin zij het dit keer zal hebben over huisdieren en "de maand van het gebit".

Theatergroep Wie Walvis trekt momenteel door het land met de voorstelling Maanzicht. In ons programma vertelt Nelly de Brito dos Prazeres Pires van Theater Zuidplein meer over de voorstelling Maanzicht en over de korting voor houders van de Rotterdam Pas.

Dichter Patrick Rietveld, mede-auteur van het boek "Passie aan den IJssel" met een
prachtig gedicht over "Vrienden voor het leven".

De tweewekelijkse column "Een goed woordje" door Dora Hoekstra dit keer met als onderwerp "What the world needs now"

Een gesprek met Alex Tournier, voorzitter en initiator van "De Stichting van Zinloos Geweld naar Zinvol Gedrag". Wat doet deze Stichting precies?

In onze medische rubriek "Gezond en Wel" dit keer een gesprek met Claudia van Meurs, consulente stoppen met roken in het Ysselland Ziekenhuis. Zij vertelt over de noodzaak van stoppen met roken en hoe het Ysselland daarin kan helpen met begeleiden.

Kees Zoutman van Basketballvereniging Cady'73. Hij gooit samen met ons een balletje op en vertelt ons meer over deze Capelse vereniging.

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze centrale artiest deze week Nelly Furtado.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres Hitlandmagazine@radiocapelle.nl