Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 11 januari
dinsdag 10 januari 2017
Op woensdag 11 januari tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Een gesprek met Mariken Stolk van Milieu Centraal. Zij geeft ons elke maand tips en tricks om het milieu zoveel mogelijk te koesteren! Wij praten dit keer met haar over "zonnepanelen".

Jasper van Kuijk, winnaar van Cameretten 2010, cabaretier, die op dit moment met zijn voorstelling Onder de Streep langs de theaters toert.

Buurman Werkplaats en Materialen in Rotterdam, een bouwmarkt met een missie! Nieuwsgierig naar waar zij een steentje aan bij willen dragen? Wat zij allemaal in huis hebben? Wij gaan hierover in gesprek met Laura Rosen Jacobson.

Wintercircus Hanson, waar u het circus niet alleen kunt zien, maar ook ruiken, voelen, beluisteren en soms zelfs het circusvak leren! Een interview met Arlette Hanson, circusdirecteur.

Onze maandelijkse rubriek met Arie Warnars "wandelen met Arie" waarin Arie ons iedere keer weer enthousiaster voor wandelen maakt.

Dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle. Zij praat ons wekelijks bij in de rubriek "Huisdier en Arts". Dit keer met als onderwerp blaasstenen.

Dichter Patrick Rietveld, mede-auteur van het boek "Passie aan den IJssel" met een prachtig gedicht over "Nieuwjaar".

En verder heel veel muziek, waaronder elk uur een bijdrage van onze Centrale Artiest Rotterdammer Gerard Cox.

Wij zijn benieuwd naar uw mening over ons programma Hitland Magazine! Wat vindt u ons programma of heeft u ideeën of suggesties laat het ons weten via emailadres Hitlandmagazine@radiocapelle.nl