Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 21 december
dinsdag 20 december 2016
Op woensdag 21 december tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De vuurwerkbril, onmisbaar om de ogen te beschermen bij het afsteken van vuurwerk op oudejaarsavond 31 december as! Een gesprek hierover met Maaike van Zuilen.

In onze medische rubriek "Gezond en Wel" dit keer een gesprek met Marjolein Bus en Karin Alblas, beide diëtiste in het IJsselland Ziekenhuis. Zij geven tips om aankomende feestdagen zo calorievriendelijk mogelijk door te komen.

De tweewekelijkse column "Een goed woordje" door Dora Hoekstra dit keer met als onderwerp "Kerst".

Een interview met Harry Akkermans, consulent van het Jeugsport- en Jeugdcultuurfond Zuid Holland. Hij vertelt ons meer over de zin dat kinderen gaan sporten of lid worden van bijvoorbeeld muziek- of toneelvereniging.

Ruud Sterk, voorzitter van de Stichting Natuurvrienden Capelle vertelt over alles wat groeit en bloeit en ons altijd weer boeit zoals bijvoorbeeld de ijsvogel, een graag geziene wintergast in het Capelse Schollebos.

Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle, praat ons wekelijkse bij in de rubriek "Huisdier en Arts" dit keer over sterilisatie.

Dichter Patrick Rietveld, zijn kerstwens!

Een terugblik met voorzitter Gijs den Ouden van de Rotterdamse Wandelsport Vereniging op de Capelse Tweedaagse, de wandeling die in het afgelopen weekend door velen werd gemaakt. Een terugblik hierop!

Centrale artiesten The Pointer Sisters, zij worden tijdens de uitzending aan het begin van het uur gedraaid als artiesten van de week!

Uw reactie op ons programma is van harte welkom op
hitlandmagazine@radiocapelle.nl