Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 14 december
dinsdag 13 december 2016
Op woensdag 14 december tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De kerstboom, het feestelijke aangeklede middelpunt tijdens de feestdagen. Alles over de kerstboom en hoe u de boom in topvorm en piekfijn houdt. Kees Zwinkels van Tuincentrum Zwinkels uit Rotterdam geeft tips en tricks!

In gesprek met voorzitter Johan Langezaal van Biljartvereniging Schollevaar. Alles wat u over deze vereniging wilt weten en het op 14 januari 2017 door de Biljart Vereniging Schollevaar te organiseren Driebanden Toernooi 010 OPEN.

Of het nu vriest dat het kraakt of dooit op Schaatsbaan Rotterdam kan altijd worden geschaatst. Over van alles wat er nu en rond de Kerst op Schaatsbaan Rotterdam te doen is worden wij bijgepraat door Tijs Nederlof, marketing manager van "Schaatsbaan Rotterdam".

Wat gebeurt er deze maand tijdens de feestdagen in Madurodam? Zou Madurodam een witte kerst krijgen? Een gesprek hierover met Dorien Korsten, Manager Corporate Relations & Development. Madurodam is deelnemer aan de Rotterdam Pas.

De Rotterdams Wandelsport Vereniging is organisator van de Capelse Tweedaagse op 17 en 18 december 2017. In onze vaste rubriek "wandelen met Arie" geeft Arie Warnars speciale adviezen over lichaamsverzorging als je deelneemt aan een wandeltocht zoals bijvoorbeeld de Capelse Tweedaagse.

Zaterdag 17 december organiseert de Rotary Zuidplas de Santarun voor jong en oud op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk a/d IJssel. Wim Keune van de Rotary Zuidplas vertelt er woensdag tussen 14-16 uur meer over en ook over het goede doel waar de opbrengst voor bestemd is.

Anja de Reuver van Dierenkliniek Capelle, vertelt ons in de wekelijkse rubriek Huisdier en Arts meer over artrose.

Dichter Patrick Rietveld, mede auteur van het boek Passie aan de IJssel, heeft weer een prachtig gedicht geschreven, dit keer over de Jostiband.

Centrale artiesten: Electric Light Orchestra, tijdens de uitzending aan het begin van het uur gedraaid als artiest van de week!

Uw reactie op ons programma is van harte welkom op: hitlandmagazine@radiocapelle.nl