Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 7 december
dinsdag 6 december 2016
Op woensdag 7 december tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

Elvis Presley, zijn kerstsongs! Milou Buteijn van
DommelGraaf Theaterproducties bezocht voor ons de voorstelling "I'll Be Home For Christmas". Deze voorstelling trekt momenteel door ons land met in de hoofdrol Ben Thompson, volgens vele de beste Elvis imitator.

De balletvoorstelling "De Notenkraker" gedanst door het geliefde balletgezelschap uit Tatarstan, op de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski. Deze voorstelling is binnenkort weer in Nederland te zien! Een gesprek hierover met Milou Buteijn van DommelGraaf Theaterproducties.

Slowmotion Tai Chi. Een gesprek met Koos Kok. Hij geeft cursussen in deze van origine Chinese gevechtstechniek. Koos Kok is deelnemer aan de Rotterdam Pas.

De 2-wekelijkse openhartige en spraakmakende column van Dora Hoekstra. Dit keer met als onderwerp Armoede, wat is dat?"

Madurodam, de kleinste stad van Nederland waar altijd iets gebeurt! Wat staat er allemaal in de decembermaand in Madurodam te gebeuren. Een gesprek hierover
met Dorien Korsten van Madurodam.

Milieu Centraal, de organisatie die alles weet van energie en milieu in het dagelijks leven en hierover bij ons in de uitzending regelmatig nuttige tips geeft. Een gesprek met Mariken Stolk van Milieu Centraal, dit keer over het onderwerp "topkeurmerk"!

De rubriek Huisdier en Arts. De decembermaand is weer aangebroken en naastkersboom,kerstkransjes en gluhwein is dit ook weer de tijd van vuurwerk. Veel huisdieren houden niet van vuurwerk en dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle geeft tips om het leed van vuurwerk voor uw huisdier te beperken.

Onze vaste huisdichter Patrick Rietveld draagt het gedicht "cappuccino" voor. Je krijgt er al trek in als je het woord leest!

Centrale artiest Sammy Davis, Jr, de zanger, danser en acteur, wordt tijdens de uitzending aan het begin van het uur gedraaid als artiest van de week!

Uw reacties op het programma zijn van harte welkom op
hitlandmagazine@radiocapelle.nl