Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 30 november
woensdag 30 november 2016
Op woensdag 30 november tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor ondermeer:

De rubriek Koken met Passie, waarin u door Erwin de Visser van Restaurant & theehuis De Dames tips worden gegeven om een heerlijke Zoete Aardappelsoep te bereiden.

De Stichting Tileng. Deze stichting steunt een aantal dorpen (zogeheten desa's) op het eiland Java in Indonesië om de woon- en leefsituatie daar te verbeteren. Hierover een interview met de heer Jonathan Smit, secretaris vanTileng.

De Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam ( SKVR ), zij organiseren cursussen/workshops o.a. op het gebied van mode, fotografie en muziek.De stichting is deelnemer aan de Rotterdam Pas. Een gesprek hierover metde heer Erik Vermaak, teammanager Muziek van de Stichting.

De Kunstkring Capelle zal op 3 december a.s., net als in voorgaande jaren, weer de Winter Art Fair in het Isala Theater organiseren. Een gesprek hierover met Mevr. Mieke Chantrel.

De LINDA.foundation opgericht door TV personality Linda de Mol. Zij wil er met de kerst voor zorgen dat deze dagen voor gezinnen die in armoede verkeren iets vrolijker worden. Capelle aan den IJssel draagt hierin voor gezinnen uit onze stad ook zijn steentje bij ! Een interview met Rick Janssen, vestigingsmanager bij Wereldhave.

Onze vaste huisdichter Patrick Rietveld draagt het gedicht "Pokémon" voor, naar aanleiding van de hype ontstaan in de afgelopen zomer.

De centrale artiest van deze week is Boudewijn de Groot, zanger,
schrijver, tekstdichter. Wij draaien in de uitzending een aantal
nummers van hem.

Uw reacties op het programma zijn van harte welkom op
hitlandmagazine@radiocapelle.nl