Hitland Magazine

Hitland Magazine 25 juli live bij Golfclub Capelle
maandag 23 juli 2018
Het programma Hitland Magazine van Radio Capelle en Omroep Zuidplas is in de zomermaanden regelmatig te vinden op diverse locaties in onze regio. Op woensdag 25 juli tussen 14.00 - 16.00 uur zijn we te gast bij Golfclub Capelle aan de 's-Gravenweg 311 in Capelle aan den IJssel.

In deze uitzending besteden wij uitgebreid aandacht aan de golfsport in al zijn facetten. We hebben o.a. live gesprekken met Daniël Mesman, over golf voor gehandicapten, Jan Willem Elte van ELLG (Een Leven Lang Golf) en met Hans von Burg van Golfpro. Daarnaast ook aandacht aan de natuur op het golfterrein met o.a. een gesprek met Nick van Ham van Imkerij Natuurlijk Van Dichtbij.

Heb je altijd al een vraag gehad over de golfsport, kom dan langs bij Golfclub Capelle op woensdag 25 juli tussen 14.00 en 16.00 uur of mail jouw vraag naar: info@golfclubcapelle.
Je kunt er 2 greenfees voor een 18 holes golf ronde op de Capelse Golfbaan ter waarde van 47,50 per stuk mee winnen door het stellen van de meest originele vraag over golf.

Meer informatie is te vinden via deze website of volg ons op Facebook en Twitter.