Hitland Magazine

Tussen de dieren op Kinderboerderij Klaverweide
dinsdag 10 juli 2018
De medewerkers van het lifestyle programma Hitland Magazine van Radio Capelle en Omroep Zuidplas verlaten in de zomermaanden regelmatig de studio aan de Essebaan 55 om een locatie uitzending te maken. Op woensdag 11 juli verzorgen zij tussen 14.00 - 16.00 uur een locatie uitzending op Kinderboerderij Klaverweide aan de 's-Gravenweg 327 in Capelle aan den IJssel (tegenover de Heemtuin Capelle).

Speciaal voor deze live uitzending komt dierenarts Vanessa Levi van Dierenkliniek Capelle naar de Kinderboerderij om alle vragen te beantwoorden over verzorging van huisdieren. Heb jij een leuke vraag voor de dierenarts? Dan is dit je kans! Je kunt op 11 juli langskomen naar de Kinderboerderij. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kun je je vraag vooraf stellen door te mailen naar: hitlandmagazine@radiocapelle.nl

De komende weken maken we ook nog locatie uitzendingen bij o.a. Volkstuinvereniging Nut en Genoegen, Restaurant Schollebos en het Huttendorp. Meer informatie is te vinden via deze website en volg ons op Facebook en Twitter.