Hitland Magazine

Onderwerpen Hitland Magazine 17 januari
woensdag 17 januari 2018
Op woensdag 17 januari “ live” vanuit onze nieuwe studio aan de Essebaan 55 in Capelle tussen 14.00 en 16.00 uur is er weer een nieuwe aflevering van Hitland Magazine bij Radio Capelle en Omroep Zuidplas, een programma over o.a. vrije tijdsbesteding, koken, lifestyle, gezondheid, natuur, milieu en nog veel meer.

In deze uitzending aandacht voor :

De tweewekelijkse column “een goed woordje” van Dora Hoekstra, dit keer over “blik op de weg”.

Auteur Paul van de Laar schreef een boek over de Coolsingel in Rotterdam. Een interview met hem.

Huisdier en Arts, rubriek van Dierenkliniek Capelle heeft dit keer als onderwerp “reisziekte bij hond of kat”. Meer weten? Luister dan naar dierenartsassistente Anja de Reuver.

Presentatrice, actrice en zangeres Julika Marijn toert met haar voorstelling “Uit verdriet geboren” langs de theaters. Wij praten met haar over de voorstelling.

Onze Dichter aan de IJssel Patrick Rietveld schreef het gedicht “haantjesgedrag” en draagt het voor.

Op 21 maart a.s. vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Wij besteden hier vanaf vandaag wekelijks aandacht aan in ons programma. Vandaag gaan wij in onze studio in gesprek met Sjoerd Geissler, lijsttrekker voor de PvdA in Capelle.

Gezond en Wel, onze maandelijkse rubriek met het IJsselland Ziekenhuis in Capelle ad IJssel, gaat dit keer over COPD. Een gesprek hierover met longarts Sebastiaan Denker en verpleegkundige Annemarie de Witte van het IJsselland Ziekenhuis.

Centrale artiest van deze week is Toontje Lager.

Heeft u ideeën of suggesties voor ons programma???
Wilt u reageren op onze uitzending(en)???
Laat het ons weten!!!
Ons emailadres is hitlandmagazine@radiocapelle.nl